Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen? Er is niets vervelender dan verschillende partijen nodig hebben voor 1 doel. Ditzelfde geldt voor het maken van een website. Indien je voor het maken van de website van de ene partij naar de andere partij wordt gestuurd, is dat niet bevorderlijk voor de voortgang. Hieronder kunnen alle zaken zien waar ik jullie bij kan ondersteunen. 

WordPress

Ik maak websites aan de hand van WordPress. Dit maakt de website dynamisch, duurzaam en volledig maatwerk. WordPress biedt de ideale basis voor het maken van websites, blogs of webshops. Hiermee is het ook mogelijk om extra accounts aan te maken zodat je als klant ook zelfstandig een nieuwe post voor je blog kunt plaatsen. 

Back-ups

Aangezien jouw website één van de belangrijkste visitekaartjes is voor jouw bedrijf, is het des te belangrijker dat alles blijft draaien. Ik zorg voor periodieke back-ups om, indien er problemen zijn met de website, ik simpelweg een oudere versie terug kan zetten. 

WooCommerce

Ik maak de website aan de hand van WordPress. Dit maakt de website dynamisch en duurzaam. Hierbij zijn ook extra accounts mogelijk zodat je als klant zelfstandig een nieuwe post kunt plaatsen. Daarnaast kan ik gemakkelijk de bezoekers op je website volgen om zo te kijken wat bijvoorbeeld je conversie ratio is.

Security

Daarnaast zorg ik voor een verhoogde beveiliging van jouw website door bijvoorbeeld 2FA, IP-blocking, SPAM-filtering, bot detection, Captcha v3 en diverse andere mogelijkheden om ongenodigde gasten te kunnen blokkeren. 

Analytics

Via Google Analytics zijn verschillende tools beschikbaar gemaakt om inzicht te krijgen in wat de bezoekers van je website precies doen. Een aantal van deze voorbeelden zijn: welke pagina’s worden het meeste bezocht, hoeveel pagina’s worden er bezocht, waar komen de bezoekers vandaan, etc. Dit is allemaal in te zien via analytics en is een noodzakelijk onderdeel om bijvoorbeeld je conversie ratio te bekijken na een campagne. Of de invloed die jouw nieuwe blog post heeft gehad. Ik zorg ervoor dat dit voor je wordt ingesteld. 

Responsive

Aangezien de meeste bezoekers tegenwoordig de website bezoeken via de mobiele telefoon, is het enorm belangrijk dat ook dit wordt ondersteund. UrDesign zorgt ervoor dat de website soepel en duidelijk draait op alle devices (computer, tablet en telefoon).  Zo ben je verzekerd van een maximaal bereik op alle apparaten. 

SEO

SEO (Search Engine Optimization) biedt de mogelijkheid om op een organische manier gevonden te kunnen worden op jouw gewenste zoekwoorden. Ik heb hiervoor bewezen methodes gevonden om de website en de pagina’s hier zo gunstig mogelijk op af te stemmen. Een groot bijkomend voordeel van SEO is dat het duurzaam is. Dit betekent dat de kosten hiervoor eenmalig zijn ten opzichte van SEA (Search Engine Advertising) waar je terugkerende kosten hebt voor het plaatsen van advertenties. Indien je meer wilt weten over SEO, verwijs ik je graag naar dit artikel

Updates

Uiteraard zorg ik ook voor updates van je website. Het is namelijk noodzakelijk dat zowel WordPress als de plug-ins geupdate worden vanwege veiligheidsaspecten. In verouderde versies kunnen hackers mogelijkheden gevonden hebben om toegang te krijgen tot je website. Daarnaast bieden de updates ook nieuwe features in WordPress en de diverse plug-ins.   

Jij bent de baas!

Het belangrijkste van dit allemaal is dat ik besef dat het jouw website is waar jullie wensen gerealiseerd moeten worden. Ik sta open voor jullie ideeën waardoor we er samen een succes van maken!