Portfolio

Wat heb ik eerder gemaakt? Mijn portfolio bestaat uit een divers aantal opdrachtgevers. Verschillend van een webshop tot een vakantiepark en van een psycholoog tot een lifestyle coach. Deze variaties zorgen voor een brede kennis en inspiratie. Laat je verrassen door een van mijn ontwerpen. 

Yunas

Een gave webshop gericht op het verkopen van handgemaakte Griekse wollen sloffen. Bij deze webshop mocht ik er volledig mijn eigen draai aan geven. Na een aantal gesprekken met de opdrachtgevers kreeg ik goed beeld bij de wensen die ze hadden. Erg tevreden met het eindresultaat. 

Neem een kijkje op de webshop van Yunas.

Lumo GGZ

Lumo GGZ is live! Een overzichtelijke en duidelijke site. Een gave opdracht waarin ik veel mijn eigen gang mocht gaan en dat heeft goed bijgedragen in het resultaat. Het bedrijf houdt zich bezig met therapie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn EMDR en schematherapie. Deze soorten therapie zijn bedoeld om bepaalde gebeurtenissen te kunnen verwerken zodat de cliënt hetgeen achter zich kan laten zonder. 

Neem zelf een kijkje op de website van Lumo GGZ.

Backpacken door Australië

Deze website is gemaakt voor een reiziger die graag naar Australië gaat en zijn tips wilde delen met backpackers die op het punt staan om zelf de reis te ondernemen. Een heel leuk traject waar ik veel heb geleerd over de bestemming. 

Bekijk de website.

Vakantiehuis Ardennen

Een leuk en spontaan project voor het verhuren van een vakantiewoning in de Belgische Ardennen voor een familie uit Noord-Brabant. Het thema was “Heerlijk tot rust!” en dat is zeker gelukt! 

Neem zelf een kijkje op de website.

Hava Health

Hava Health. Jouw lifestyle coach. Op dit moment nog een lopend project. Stay tuned voor meer!