Website maken Bergen op Zoom

Wil jij je website laten maken op een professionele en betaalbare wijze?
Ik maakt jouw website in Bergen op Zoom. UrDesign is een jong, dynamisch en gedreven bedrijf gefocust op websites op maat, veiligheid en SEO. Ik ben aangesloten bij het NLGW en daarmee een geregistreerd webdesigner.

Een website maken Bergen op Zoom is niet zomaar iets waar je snel aan voorbij gaat. Je wilt hiervoor zeker weten dat je bij het juiste adres bent. Bij UrDesign kun je zelf bepalen wat past bij jouw portemonnee. Wens je een website op basis van een thema of liever volledig op maat? Wens je enkel de website of liever ook zoekwoorden optimalisatie voor bijvoorbeeld Google? Wil je graag zelf ook werken aan je eigen website zonder een tussenpersoon hiervoor te moeten gebruiken? Het is allemaal mogelijk indien je kiest voor een website van UrDesign.

Ik leg de verwachtingen in ons eerste gesprek vast, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte waarna ik na opdracht aan de slag ga! Ik zal je tussentijds op de hoogte houden van de vorderingen. Gedurende het traject kunnen uiteraard diverse wijzigingen nog plaatsvinden zodat het naadloos aansluit bij de stijl en uitstraling die bij jou past. 

Daarnaast zorg ik voor een website die goed werkt op elk soort apparaat. Van telefoon, tablet tot computer. Een responsive ontwerp is essentieel voor elke website! Uiteraard zijn al je bezoekers allemaal te volgen via de tracking software van Google Analytics. Wie bezoeken je pagina’s, hoelang, waar vandaan en op welke device? 

Een ander essentieel onderdeel voor mijn websites is veiligheid. Ik adviseer en faciliteer daarom ook Two-Factor Authentication (2FA), regelmatige back-ups, CaptchaV3, honeypots, IP-blokking, etc. Daarnaast bevat jouw website uiteraard het SSL certificaat wat zorgt voor een beveiligde verbinding. Dat is natuurlijk fijn voor je bezoekers. 

Ik ga graag aan de slag met jouw droomwebsite! 

maatwerk website bergen op zoom urdesign

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?